RESERVES Localització i contacte

Localització i contacte

Ens trobareu al poble d’Envall, a la Vall Fosca, comarca del Pallars Jussà.

A 20 minuts de la Pobla de Segur, a 30 minuts d’una de les portes d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i a 10 minuts de l’estany de Montcortés.

En ple cor del Geoparc de la Conca de Tremp-Montsec i molt a prop del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de la resrva de caça de Boumort.

Contacta'ns per qualsevol dubte o aclariment:

Tlf. +34 621 199 688

envallcooperativa@gmail.com

Som aquí: https://goo.gl/maps/hw9D7sCxJ3ud74s78

Com arribar-hi?

Des de Lleida:

Opció 1: per la carretera C13 fins a Balaguer. Agafar la carretrea C12 fins a Àger i continuar fins a enllaçar amb la C13, seguir per la C13 fins passar Tremp i la Pobla de Segur. Continuar direcció el Pont de Suert per la N260 fins a Senterada. Seguir direcció Capdella per la L503 fins a la Pobleta de Bellveí, on trobareu un trencall a mà dreta que hi posa "Envall 2". Seguir per la carretera fins a arribar al poble.

Opció 2: per la carretera C13 fins a Balaguer, Camarasa, Tremp i la Pobla de Segur. Continuar direcció el Pont de Suert per la N260 fins a Senterada. Seguir direcció Capdella per la L503 fins a la Pobleta de Bellveí, on trobareu un trencall a mà dreta que hi posa "Envall 2". Seguir per la carretera fins a arribar al poble.

Des de Barcelona:

Agafar l'A2 fins a Cervera. Seguir per la L303 fins a Agramunt. Continuar per la C14 fins a Artesa de Segre. Seguir direcció Tremp per la L512, pujar el coll de Comiols per la C1412 fins a Tremp. Anar cap a la Pobla de Segur per la C13. Continuar direcció el Pont de Suert per la N260 fins a Senterada. Seguir direcció Capdella per la L503 fins a la Pobleta de Bellveí, on trobareu un trencall a mà dreta que hi posa "Envall 2". Seguir per la carretera fins a arribar al poble.

Si tens algun dubte de com arribar, contacta’ns!